Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta Accelera el Creixement per ajudar a crèixer a les empreses del territori

Aquest dijous el Consell Comarcal de l’Alt Penedès acollia la presentació de la sisena edició del programa Accelera el Creixement per impulsar el creixement de les empreses participants.

Accelera el Creixement està promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC; el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. El programa té l’objectiu d’impulsar el creixement de les empreses participants mitjançant l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part dels consultors d’alt nivell, centrant-se en elements cabdals de la competitivitat empresarial, com són la innovació, l’estratègia empresarial, la internacionalització, l’equip directiu, la comercialització i el màrqueting. Accelera el Creixement selecciona 50 empreses de la provincia de Barcelona amb potencial de creixement.

Aquest programa s’ha presentat a diferents zones de la provincia de Barcelona i ara era el torn del Penedès, en el qual s’havien seleccionat 10 empreses com a possibles candidates per part de l’Ajuntament de Vilafranca i el Consell Comarcal.

 

Un cop s’han seleccionat les 50 empreses se’ls presta a cadascuna d’elles un consultor individual per definir els objectius i un pla d’acció amb un especialista per implantar aquests objectius, fent un acompanyament durant tot el procés. També es fan sessions col·lectives per a fer networking entre les 50 empreses participants. Passats 3 anys de la participació en el programa es fa un estudi a cadascuna de les empreses per veure la seva evolució. De moment els resultats han estat molt positius i des de l’organització ja pensen en la setena i vuitena edició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: