Dilluns, 23 d'octubre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’exposició de les llibretes del Serafín permet fer un viatge per la història dels Xicots

Les llibretes del veterà casteller Serafín Rodríguez són l’únic arxiu de la colla que ha tingut un seguiment continuat.

L’exposició del 35è aniversari dels Xicots de Vilafranca ha estat inaugurada a la Capella de Sant Joan. La mostra pretén recórrer els moments més rellevants de la història dels Xicots des d’un punt de vista singular, a partir de les anotacions a les llibretes del membre de la colla Serafín Rodríguez.
Amb el títol “Com d’important pot ser una llibreta?”, l’exposició s’articula en diversos tòtems de tres cares que contenen un breu resum de cada temporada, fotos de castells i una pàgina de la llibreta del Serafín que hi està relacionada. En total s’exposa el contingut de tres llibretes, amb apunts de diferents temporades cadascuna. Les llibretes del Serafín són l’únic arxiu de la colla que ha tingut un seguiment continuat.

A l’exposició, els visitants passen entre els tòtems com si fossin part de la pinya dels Xicots. La mostra es completa amb la projecció d’un recull d’imatges i amb camises i mocadors de gent de la colla, així com un gran àlbum amb fotos de persones que han passat per la colla.

També hi ha present el ninot que reprodueix el veterà casteller i que és una de les icones del 35è aniversari de la colla.
L’exposició romandrà oberta fins el 28 de maig en els horaris de la capella.

Comentaris

Enquesta

En un pacte de govern municipal el sobiranisme compta...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

11:45
Carrers de Vilafranca
Carrer d'Igualada
12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Caterina Tallón.
12:30
7 dies
Magazín d'entrevistes

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: