Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP dels Monjos vol que la ex secretària municipal retorni els diners de la seva defensa

Presenten una moció al Ple demanant que l’equip de govern faci aquesta reclamació, es facin públiques les factures i es faci una auditoria per veure si hi ha hagut falsificació documental.

Després què a mitjans de maig l’Audiència Provincial de Barcelona confirmés la sentència d’inhabilitació per a l’exalcalde Jordi Girona i l’ex secretària municipal Mª Victòria Ripollès per un delicte continuat de prevaricació. Des del grup municipal Poble Actiu CUP dels Monjos es recorda que aquesta sentència referma la que ja emetre el passat mes d’octubre el jutjat penal número 3 de Vilanova; i que tant Girona com Ripollès van recórrer.
La CUP denuncia que les costes de la defensa de la secretària han estat assumides per l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos , tot i la disconformitat de tots els grups municipals de l’oposició. Diuen que el govern del PSC sempre ho ha argumentat al·ludint a la presumpció d’innocència, i que ho haurien fet per qualsevol treballador de la casa.
Davant aquesta situació, des de la CUP han presentat una moció de cara al proper ple municipal en que demanen al govern del PSC que insti a la fins ara secretària Mª Victòria Ripollès que retorni els diners invertits en la seva defensa a les arques municipals. Volen també que es facin públiques les factures pagades des del govern del PSC per a la seva defensa; i que s’encarregui a la Diputació una auditoria interna per deixar fora de dubte que hi hagi hagut la falsificació documental, una causa encara oberta contra la fins ara secretària Mª Victòria Ripollès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: