Dijous, 17 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Coordinadora d’Associacions de Veïns de Vilafranca es presenta públicament

L’origen de la coordinadora se situa en l’acte solidari que van organitzar conjuntament les associacions l’octubre del 2015 per recollir fons pels projectes d’alimentació infantil de Creu Roja.

Les associacions de veïns del Centre, l’Espirall, La Barceloneta, La Girada, el Poble Nou, Sant Julià, Molí d’en Rovira i Les Clotes han ofert aquest dimarts una roda de premsa per presentar públicament la Coordinadora d’Associacions de Veïns de Vilafranca.

L’origen de la coordinadora se situa en l’acte solidari que van organitzar conjuntament les associacions l’octubre del 2015 per recollir fons pels projectes d’alimentació infantil de Creu Roja Alt Penedès. Des de llavors, les juntes de les associacions han mantingut el contacte i han començat a fer accions plegades. Per exemple, han instaurat una reunió bimensual amb l’ajuntament de Vilafranca i van mantenir una trobada per tractar la posada en marxa del nou ambulatori.

La coordinadora neix amb la voluntat de tractar de forma conjunta els grans temes de ciutat que afecten tots els veïns de Vilafranca. El transport públic, el nou tanatori o la segona biblioteca són algunes d’aquestes qüestions.

La coordinadora és un primer pas cap a la creació de la Federació d’Associacions de Veïns de Vilafranca.

El funcionament de la coordinadora serà el següent: durant sis mesos, una de les associacions n’assumirà la coordinació i una altra farà d’ “ajudant”. Durant els sis mesos següents, la que ha exercit com a ajudant passarà a coordinar i n’entrarà una altra que li donarà suport. I així successivament. Ara, la coordinació recau en l’Associació de Veïns de Les Clotes.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

23:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

23:30
Retalls d'història
La torre Dela i els primers vilafranquins
23:45
Vilafranca opina
Enquesta al carrer

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: