Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continuen les mobilitzacions del personal de l’Ajuntament de Vilafranca

Demanen la intermediació de l’alcalde Regull en el conflicte.

La negociació del conveni col·lectiu i de l’acord de condicions del personal de l’Ajuntament de Vilafranca està en un punt de bloqueig. Fa un any i mig que s’està negociant sense arribar a un acord que permeti la seva aprovació. En un comunicat del comitè d’empresa s’explica que els sindicats plantegen una millora de la qualitat dels serveis municipals. Proposen elaborar un Pla estratègic de gestió de recursos humans basat en la valoració dels llocs de treball, la capacitació/formació, la demanda de serveis municipals, itineraris professionals i objectius. Aquest proposta no ha estat acceptada per a la representació de l’empresa.

En comunicat reconeixen que és cert que durant aquest any i mig s’han arribat a acords puntuals, però hi ha uns punts molt importants i transcendents en desacord.

La representació sindical ha demanat la mediació de l’alcalde per tal que faciliti el desbloqueig de la negociació. Mentre no s’arribi a un acord, el personal continua mobilitzant-se, d’acord amb el mandat de l’assemblea general.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: