Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Confraria del Cava homenatja la ciutat de Girona investint d’honor Carles Puigdemont

La Confraria del Cava investirà aquest divendres el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, com a confrare d’honor.

Fill de la petita localitat d’Amer, Puigdemont és actualment un dels gironins més il·lustres. Juntament amb ell, s’investiran altres destacades personalitats de la societat gironina com a confrare de mèrit. Les persones que es reconeixeran com per exemple l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, el president del FC Girona, Delfí Geli o el director de l’edició de Girona d’El Punt Avui, Jordi Grau.

L’escenari de la investidura serà el Caixafòrum de Girona, on a partir de les 8 del vespre està previst que es dugui a terme l’acte de nomenament dels nous confrares. Després hi haurà un sopar a porta tancada al Casino de Girona.

L’acte de reconeixement al president de la Generalitat i a la resta de personalitats s’emmarcarà en l’homenatge que l’entitat cavista vol retre a la ciutat de Girona, i que ja va començar el 26 de maig amb un tast popular de cava. Coincidint amb el Temps de Flors – que any rere any atrau fins la capital catalana milers de persones d’arreu- la Confraria va repartir més de 5.000 copes de cava a la rambla de la Llibertat Girona. 25 caves van participar en l’activitat, que va tenir una acollida magnífica entre els visitants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: