Divendres, 22 de juny de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Centre Vila organitza el primer concurs de decoració de carrers amb motiu de la Shopping Night

L’associació de Comerciants i Professionals Centre Vila ha organitzat un concurs de carrers, sota el tema de La Primavera, en el qual seran els clients els encarregats de decidir la millor decoració.

La decoració dels carrers serà enguany un dels motius centrals de la Shopping Night de Vilafranca, que tindrà lloc a partir de les vuit del vespre, i que permetrà obrir les portes fins a les 12 de la nit a unes 160 botigues del centre de Vilafranca. L’associació de Comerciants i Professionals Centre Vila ha organitzat un concurs de carrers, sota el tema de La Primavera, en el qual seran els clients els encarregats de decidir la millor decoració.

A partir de les vuit del vespre, a la carpa de Centre Vila, a la plaça de la Constitució, els clients trobaran una butlleta i una urna per participar en el concurs. Tots els clients que votin la decoració dels carrers participaran en el sorteig d’unes targetes regal per comprar a les botigues adherides a Vilafranca Comerç. A més, amb un tiquet de compra, podran gaudir d’un tast de vins o caves del Penedès.
La copresidenta del Centre Vila Marta Vivas explica que el Shopping Night s’ha anat consolidant entre els públic i aconseguint més implicació per part dels botiguers.

La plaça de la Constitució serà novament l’espai destinat a tastos de vins i productes de gastronomia i alimentació. Però també hi haurà paradetes de tast davant de les botigues i establiments del sector de l’alimentació i la restauració.

A més, als carrers del centre hi haurà activitats i música en viu. I, a la plaça de la Vila a partir de les vuit, s’hi concentraran les desfilades de moda i complements amb un dj en directe i un format més àgil.

Les botigues també hi posen de la seva part en la celebració del Shopping Night. La Judit Jané, de la joieria Orfi, explica que un dels objectius de l’esdeveniment és atraure clients de fora de Vilafranca.

Una altra de les novetats de la Shopping Night és l’assaig que faran els Castellers de Vilafranca a la plaça de la vila un cop acabi la desfilada.

Enquesta

Volem acollir refugiats…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

11:30
Retalls d'història
La batalla de l'Ordal, l'última defensa de Barcelona (1939)
11:45
Vilafranca opina
Postgrau interuniversitari Wine BS
12:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: