Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caves Llopart rep la Creu de Sant Jordi per la seva llarga trajectòria

La Generalitat va lliurar aquest dimecres al vespre la Creu de Sant Jordi a 29 personalitats i 23 entitats pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat.

Entre les personalitats i entitats guardonades només una és de la comarca de l’Alt Penedès. Es tracta de les Caves Llopart que ha estat premiada per la seva llarga trajectòria en un sector destacat de l’economia catalana, com és el dels vins i caves, en el qual aquesta empresa familiar ha aconseguit situar-se en un lloc de privilegi per la qualitat dels seus productes i per la voluntat d’innovació constant. Enguany es commemora el 130è aniversari de la seva fundació.

La representant de la cinquena generació de la família Llopart, Jesi Llopart, valorava amb orgull aquest reconeixement.

 

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya. Qualsevol ciutadà, grup de ciutadans o entitat pot demanar que s’atorgui aquest guardó a alguna persona, ja sigui física o jurídica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: