Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Casa Petita fa una festa aquest dissabte per commemorar els seus 20 anys

Aquest 2017 l’Espai Familiar La Casa Petita, de l’Ajuntament de Vilafranca celebra 20 anys al costat de les famílies de la Vila i per això ha organitzat una Jornada Festiva i de Portes Obertes.

Les jornades es fan aquest dissabte d’11 del matí a dues del migdia. La Casa Petita va néixer al barri de Sant Julià el 1997 i el 2007 es va traslladar a la plaça Marià Manent, al barri del Poble Nou, per poder atendre a totes les famílies en un espai pensat i creat perquè infants, de 0 a 4 anys, i adults compartissin un temps exclusiu i de qualitat que els permetés compartir jocs i aprenentatges vitals. La jornada de dissabte vol ser una festa que representi un punt de trobada de totes les famílies que han vingut a l’espai familiar aquests 20 anys. Per això, les famílies trobaran jocs a la plaça i a les 12 del migdia el grup El Pot Petit animarà a ballar i a cantar a tota la gent.

Dissabte també serà una jornada de Portes Obertes perquè les famílies vilafranquines que s’estan organitzant el curs vinent puguin valorar la possibilitat d’assistir a La Casa Petita, ja que al matí és una opció per aquelles famílies que han decidit criar i educar els més menuts des de casa, i a les tardes és una bona opció, per als pares i les mares,  per poder gaudir d’un temps exclusiu amb els seus infants després d’haver estat tot el dia sense veure’s. En cas de pluja, es mantindran tots els actes a la mateixa plaça Marià Manent. La Casa Petita ha estat seleccionada com a Bona Pràctica pel Banc de Bones Pràctiques del Govern Local, impulsat per la Federació de Municipis i la Fundació Carles Pi i Sunyer d’estudis autonòmics i locals.  L’any 2016 van fer ús de La Casa Petita 247 infants i 456 acompanyants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: