Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya del PP “La Catalunya valenta” ha estat present al mercat de Vilafranca

L’actual portaveu adjunt del PP al Parlament, el diputat vilanoví Santi Rodríguez, va ser aquest dissabte al mercat de Vilafranca en una carpa de la campanya “La Catalunya valenta”.

“La Catalunya valenta”, que els populars han iniciat arreu de Catalunya, vol reivindicar la veu dels que no creuen en la independència de Catalunya,

Rodríguez, que és també el nou secretari general dels populars catalans, explica que han cregut necessari fer arribar la seva veu a peu de carrer, per fer visible que a Catalunya hi ha també molta gent que no considera que la solució als problemes sigui la independència.

El PP organitza 96 actes com aquest de Vilafranca, arreu de Catalunya, amb una carpa per traslladar el missatge de la campanya “la Catalunya valenta”, en la que es veu una imatge de un noi i una noia fent-se un petó, que tenen a la galta les banderes catalana i espanyola, promovent la convivència de Catalunya en el marc de l’estat.

Santi Rodríguez no ha defugit parlar de l’actualitat, i s’ha referit a l’acte que farà el president de la Generalitat en una sala llogada a l’ajuntament de Madrid per oferir un acord amb l’estat per pactar un referèndum.

El portaveu adjunt del PP al Parlament recorda que una proposta com aquesta s’ha de fer en el marc adequat, que és el Congrés dels Diputats.

Santi Rodríguez recorda també que la proposta de la Generalitat ja es va produït al Congrés l’any 2014 i que els vots de la majoria del congrés la van rebutjar.

La campanya “La Catalunya valenta” tindrà continuat durant les properes setmanes amb diferents actes i la presència de la carpa del PP al carrer a diferents indrets del país.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: