Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

45 persones han participat a ‘El celler dels sentits’, que obria els actes de les Fires

‘El celler dels sentits’ era una activitat oberta al públic en general que va servir per donar el tret de sortida als actes de les Fires i Festes de Maig.

Tenia lloc aquest dimecres a la tarda a l’Enològica i va reunir 45 participants, a més dels alumnes del curs de sommelier de l’Escola d’Enoturisme, que eren els encarregats d’organitzar l’activitat.
‘El Celler dels sentits’ és una proposta que té l’objectiu d’apropar els cursos que s’organitzen des de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya a totes les persones del territori que tinguin interès pel món del vi i l’enoturisme.

A través d’una situació teatralitzada, els participants havien d’ajudar un sommelier que havia perdut els sentits a causa d’un enverinament a triar els millors vins per a cada plat d’un sopar.

El regidor de Promoció Econòmica destaca que no és el primer cop que l’escola d’Enoturisme i la Wine Business School s’obren a la ciutadania per aportar un coneixement més profund sobre els vins del territori.

El regidor no descarta que activitats com ‘El celler dels sentits’ tinguin continuïtat, donada la bona resposta que ha tingut aquesta primera edició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: