Divendres, 22 de setembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els Xicots han presentat el llibre ’35 converses castelleres amb un Xicot de Vilafranca’

Dins dels actes del 35è aniversari de la colla, aquest dimarts es presentava el llibre “35 converses castelleres amb un Xicot de Vilafranca”.

Es tracta d’un recull dels 35 articles més llegits del bloc “Un Xicot de Vilafranca”, administrat per l’ex-president de la colla Xavi Llenas, però amb l’originalitat que 35 persones del fet casteller “repliquen” cada un d’aquests articles amb diverses opinions.

Entre les col·laboracions n’hi ha la meitat que corresponen a membres de la colla dels Xicots, mentre que l’altra meitat correspon a membres de colles com la Vella dels Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa, els Castellers de Terrassa, els Castellers de Barcelona, els Castellers de Mallorca o la Jove de Sitges, entre d’altres, i diversos periodistes i historiadors del fet casteller.

Fa set anys que el Xavi Llenas administra el blog, i el llibre tracta temes d’aquest període que comença amb un moment baix per la colla i arriba fins a la consecució de castells de 9. Entre els temes s’hi troben, per exemple, opinions sobre el Concurs de Castells, la diada de Sant Fèlix o la pluralitat castellera a Vilafranca, entre d’altres.

El pròleg és a càrrec del periodista casteller Pep Ribes i de Daniel Garcia Peris, emprenedor a internet i impulsor de la Penedesfera. Tots dos fan una introducció des de la doble vessant del món casteller, i del món bloguer. Part del finançament de l’edició del llibre s’ha obtingut mitjançant una campanya de micromecenatge. La presentació va tenir lloc aquest dimarts al local social Cal Noi-Noi

Comentaris

Enquesta

El referèndum d'autodeterminació el guanyarà…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

17:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Enderrock
Programa musical

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: