Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots destinen al Rebost Solidari els aliments rebuts amb el premi Baròmetre Casteller

Els Xicots de Vilafranca han lliurat aquest dimarts a l’Associació Ressò el premi solidari obtingut com a part del trofeu Baròmetre Casteller 2017.

Es tracta de tres palets de productes de Gallina Blanca, que la companyia cedeix a les quatre colles que van obtenir aquest reconeixement durant la Nit de Castells celebrada a finals de gener. El premi a les colles es lliura a través del seguiment que fa de la temporada el digital Baròmetre casteller, que dirigeix el periodista vilafranquí Carles Esteve.

El cap de colla dels Xicots, Gabi Cot, assenyala que rebre el premi ha suposat per la colla una doble alegria.

Per la seva banda representants de l’associació Ressò assenyalen també que és molt interessant aquesta vessant solidària del món dels castells.

Els palets d’aliments que els Xicots han rebut aniran al Rebost Solidari de Vilafranca, gestionat per l’Associació Ressò. Pel que fa a la resta de colles reconegudes per haver assolit per primera vegada castells de 8 o de 9, els Castellers de Badalona destinen el palet a l’ONG Proactiva Open Arms; els Al·lots de Llevant, a la Fundació Trobada, que gestiona l’alberg de persones sense sostre de Manacor, i els Xiquets de Hangzhou, al Menjador social La Taulada de Valls. Aquesta és la tercera edició dels premis solidaris del Baròmetre Casteller.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: