Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots acompanyaran els actes del 35è aniversari amb un cartell dissenyat per Aina Mallol

Amb la presència de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i altres persones convidades, els Xicots de Vilafranca van fer aquest dijous un acte públic de presentació de la programació de l’aniversari.

Però a més es van presentar també els elements que acompanyaran tots els actes al llarg d’aquest any. La presentació va anar a càrrec dels membres de la comissió de l’aniversari. En primer lloc van demanar la presència de l’excap de colla, Aina Mallol, dissenyadora de professió, que ha estat l’autora del cartell que acompanyarà l’anunci de tots els actes al llarg de l’any. La descoberta del cartell es va fer en companyia de l’alcalde i la presidenta de la colla, Esther Vicente.

Aina Mallol va explicar que l’objectiu és impregnar de vermell la vila i per això el lema del cartell és “Tenyint Vilafranca de vermell”.

La segona sorpresa va ser la descoberta d’un ninot inspirat en la figura del Serafín, un dels membres més veterans de la colla, i un dels xicots que mai no perd el somriure.

Tot seguit va ser el torn dels parlaments. L’alcalde, Pere Regull, va felicitar la colla per triplicat. En primer lloc per arribar els 35 anys, també per la seva consolidació i sobretot per gran potencial que té en el futur.

Per la seva banda la presidenta de la colla explica que s’ha farcit d’activitats tot l’any i també comentava que s’havia escollit la figura del Serafín, per fer el ninot, perquè és una persona molt estimada a la colla.

Els actes de l’aniversari es van presentar amb un divertit vídeo. Començaran el proper 18 d’abril amb la presentació d’un llibre de la colla.

El 30 d’abril es farà la cursa de l’Espardenya, en la que s’hi haurà de participar amb una bamba i una espardenya, i aquelles persones que siguin d’alguna colla amb la samarreta de la seva colla. Al maig es farà una exposició dels 35 anys dels Xicots a la Capella de Sant Joan, al juny un concurs fotogràfic a instagram, al juliol teatre de carrer i a l’agost una cercavila de grallers amb recital de poemes que han anomenat Correpoemes. El 16 de setembre tindrà lloc l’actuació del 35è aniversari i al desembre el sopar de gala.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: