Dijous, 25 d'abril de 2024

El Vilafranca d’hoquei s’ha complicat la permanència

Dissabte els vilafranquins, obligats a donar la sorpresa a la pista del Reus Deportiu

El Cafès Novell Vilafranca va perdre per 3 a 1 a la pista del Girona i certament se li ha complicat molt la permanència a la categoria.
El partit va començar molt bé pels homes de Josep Lluis Delriu, i és que el Vilafranca va sortir conscient de la importància del partit, i va començar atacant a la porteria de Jaume Llaverola, però el veterà porter, aturava les boles que li arribaven.
Però a la recta final de la primera part, en una jugada que no portava gaire perill, un rebot, va tocar a l’estic de Rubén Fernández, amb la mala sort que va desviar la trajectòria de la bola, i aquesta va acabar entrant a la porteria de David Arellano.
Semblava que amb aquesta mínima diferencia s’arribaria al descans, però en l’últim minut, i de penal, Raul Pelicano va ampliar diferències (2-0).
A la segona part, i de falta directa, Marc Palau va reduir diferencies (2-1).
Aquest gol semblava que donava ales als visitants, però al darrer minut Marc Gómez va tancar el partit (3-1).