Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova escola Guerau de Peguera obrirà portes la propera setmana

El proper dimarts 18 d’abril, després de les vacances de Setmana Santa, els nens i nenes de Torrelles de Foix estrenaran la tan desitjada nova escola Guerau de Peguera.

El nou equipament es troba al costat de la que serà a partir d’ara l’antiga escola, edifici que l’Ajuntament de Torrelles de Foix vol convertir en un alberg familiar per a fomentar la promoció turística del municipi.

Aquest passat dissabte, una seixantena de voluntaris van participar en les tasques de trasllat de material i mobiliari de l’actual centre a la nova escola.

L’alcalde de Torrelles de Foix, Sergi Vallès, destaca que és l’equipament públic més important que té el municipis en els darrers 50 anys.

El director de l’escola, David Sanahuja, remarca que el nou edifici suposa una millora important.

La nova escola Guerau de Peguera, amb un pressupost de gairebé 3,9 milions d’euros, a càrrec de la Generalitat de Catalunya.

La nova escola Guerau de Peguera compta amb pista poliesportiva, gimnàs amb vestidors i sala de biblioteca, entre d’altres, uns espais que fora de l’horari escolar permetran també donar resposta a les necessitats d’entitats i col·lectius del municipi.

Durant tota aquesta setmana, professors i personal municipal han estat  treballant intensament per ordenar, col·locar i posar a punt tot el material per tal de reprendre les classes amb total normalitat la propera setmana.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: