Dimecres, 26 de juliol de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Jordi López Daltell ha presentat la novel·la negra ‘Emmanillats. Res no ha acabat’

‘Emmanillats. Res no ha acabat’ és una novel·la negra escrita per Jordi López Daltell que té com a rerefons principal el món casteller.

La presentació a Vilafranca tenia lloc aquest dijous al vespre a la Sala Polivalent de Cal Figarot a càrrec de l’autor del llibre.

La novel·la explica un crim a la Tàrraco Arena Plaça, hores abans de l’inici del Concurs de Castells de Tarragona de l’any 2012. La novel·la narra, paral·lelament, la història de dues famílies enfrontades al llarg del segle XX. Un policia serà l’encarregat d’investigar la mort sense pistes d’un casteller amb l’única ajuda de la seva parella.

Jordi López apunta que la novel·la és peculiar per l’ambientació castellera però també pe tractament dels grans conflictes que el país té encara sense resoldre.

Com ja van fer l’any passat amb la presentació del llibre ‘Ignasi’, els Castellers de Vilafranca volen potenciar la festa de Sant Jordi donant suport a la cultura i literatura amb presentacions de llibres a la seva seu social.

Els verds també posaran una parada a la Rambla de Sant Francesc durant el Dia de Sant Jordi per poder vendre roses i productes de merchandising de la colla a tots aquells que s’hi acostin. En aquesta parada, es podran comprar, entre d’altres, els dos volums de la història de la colla vilafranquina.

Comentaris

Enquesta

Si s'impedeix que es faci el referèndum, l'independentisme...

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès gamma extra
Magazín diari, amb Sílvia Delgado
12:00
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari, amb Sílvia Delgado

Penedès Televisió

09:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
09:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
10:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: