Dilluns, 29 de maig de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Futureco Bioscience vol convertir el Penedès en epicentre de la recerca en productes agrícoles

Futureco Bioscience ha iniciat les obres de remodelació de l’històric edifici de les Antenes de la Granada, des del qual es van retransmetre els Jocs Olímpics de 1992 per satèl·lit.

Aquest edifici, desatès en les últimes dècades i convertit pràcticament en un abocador, es reformarà i albergarà la nova seu de l’agrobiotecnològica penedenca que investiga, fabrica i comercialitza productes agrícoles de protecció i nutrició vegetal de baix impacte ambiental, com bioestimulants, biofertilitzants i biopesticides.

Futureco Bioscience és referent internacional en recerca i desenvolupament de productes aptes per a agricultura ecològica aplicable a grans extensions de cultius de tota mena i de tot el món. Amb aquestes obres ampliarà els seus laboratoris d’R + D a 2000m2, la seva zona administrativa a 1.100 m2 d’oficines i un auditori de 1.300 m2 que acollirà cursos de formació i congressos especialitzats, un laboratori de pràctiques per a educació, gimnàs, zona de descans i zona de running i passeig. La zona de producció albergarà tant els processos actuals de fabricació i envasat com a nous processos de producció basats en tecnologies avançades. Aquesta part es construirà en 2 fases, una primera de 4.000m2 i una 2ª de 3.000m2. També hi haurà una zona on s’instal·lin hivernacles experimentals en els quals es provaran les noves especialitats. Futureco Bioscience disposarà en una primera fase de 9.000m2 de sostre per desenvolupar les seves activitats, i en una segona fase d’un total de 12.000m2. El conjunt arquitectònic remodelat estarà perfectament integrat en el medi paisatgístic i rural de la zona. Als 62 llocs de treball actuals es preveu per als propers anys un important increment en personal en totes les àrees de l’empresa.

Comentaris

Enquesta

El primer castell inèdit d'aquesta temporada serà...

Programació

Ràdio Vilafranca

03:00
Pica lletres
Concurs per millorar l'ús del català, amb Clàudia Climent
04:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
06:00
Jazz FM
Musical

Penedès Televisió

02:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Caterina Tallón.
02:30
Menús econòmics
Estofat de patates / pops amb ceba i tomàquet / pastís de poma
02:45
Món pagès, dia a dia
Planter / plantar melons i síndries

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: