Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca volen portar el 3d9f a Martorell aquest diumenge

Els vilafranquins actuen en el marc de la Fira de Primavera de Martorell, i volen repetir l’actuació que van fer el Dia del Graller a Vilafranca. A banda del 3de9f, la T8f i el pilar de 6.

Els Verds participaran aquest diumenge, un any més, en la Fira de Primavera que se celebra a la Plaça de la Vila de Martorell. Els vilafranquins ja han anunciat la intenció de repetir el 3d9f que van fer durant la Diada del Graller i aconseguir portar-lo a Martorell. L’objectiu dels Verds és repetir una actuació similar a la del Dia del Graller, però afegint-hi la dificultat de fer-ho lluny de Vilafranca.
La intenció dels Castellers de Vilafranca, doncs, és ajuntar el 3d9f, la Td8f i poder tornar a descarregar el pilar de 6. Pel cap de colla dels vilafranquins, Toni Bach, aquesta seria una bona manera de començar el segon tram de la temporada.
A diferència dels últims anys, els Castellers de Vilafranca actuaran amb dues colles més, els Castellers d’Esparreguera i els Castellers de Santpedor. La diada començarà a 2/4 de 6 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: