Divendres, 24 de novembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Arriba per primer cop a Vilafranca el festival Hors Lits Penedès

Hors Lits és un festival d’arts escèniques de petit format amb l’originalitat de comptar amb un públic itinerant.

És a dir, són diferents actuacions dins de cases de Vilafranca i és el públic qui ha de moure’s per a poder gaudir d’aquests espectacles. Un dels organitzadors i director artístic del festival, Bruno Valls, ens explicava quina és l’essència d’aquest projecte.

Hors Lits tindrà lloc avui divendres a les 8 del vespre i també demà dissabte a la mateixa hora. Però aquest dijous es va fer un passi tècnic per a artistes, amfitrions i col·laboradors amb l’objectiu d’escalfar motors per a la vertadera posada en escena d’avui i demà.

En total són 4 actuacions. El cartell d’artistes està format per Inda Pereda que és un clown de Vilafranca, Jorge Da Rocha que és un contrabaixista experimental, Zero en Conducta un projecte dedicat al teatre del moviment i Pau Sagalés que fa màgia de prop.

Des de Tàndem Produccions que és el nom de l’agrupació que han creat el Bruno Valls i el Xavi Cabré, estan molt contents de la bona acollida d’aquest projecte per part dels amfitrions de les llars que fan d’escenari i també del públic.

 

Aquesta és la primera edició però la idea és portar el festival a altres pobles del Penedès. Per a aquells interessats a assistir a aquestes actuacions de petit format per diferents cases de la vila, s’haurà de fer una reserva prèvia per correu electrònic a

Comentaris

Enquesta

La gestió del govern de 'Junts pel Sí' ha estat…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

20:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
20:30
Esport base
La Granada - Ribes (futbol cadet)
21:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: