Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Accionistes de BMN impulsen una plataforma per defensar els interessos en la fusió amb Bankia

Accionistes de BMN impulsen una plataforma per defensar els interessos en la fusió amb Bankia

Més de 50 accionistes de BMN, a tota Espanya, han decidit agrupar-se i crear la Plataforma en Defensa dels Accionistes Minoritaris de BMN.

La iniciativa està liderada per la Fundació Pinnae, el cinquè major

accionista del banc i una de les quatre entitats fundadores de BMN. Actualment la Plataforma ja representa el 4,73% del seu capital social i aspira a tenir almenys un 5% de participació.

“Volem col·laborar amb BMN en el seu procés de fusió amb Bankia”, explica Martí Solé, president del Patronat de la Fundació Pinnae. “L’objectiu és participar en la comissió creada per al seguiment del procés. Ho fem pels accionistes, però també per totes les persones que es beneficien dels programes d’ajuda social que desenvolupem “.

En concret, són més de 25.000 persones que reben l’ajuda de Fundació Pinnae en programes d’integració i d’atenció social orientats a la dinamització econòmica i laboral del territori, també a l’assistència social a les persones en risc d’exclusió i al foment de la cultura i l’educació.

La Plataforma ha creat un bloc, Minoritarios BMN, en el qual s’informa als accionistes minoritaris de les notícies i fets rellevants que es

publiquin sobre el procés de fusió, a més de comunicar les seves pròpies iniciatives. També, a través de l’apartat “Uneix-te a la Plataforma”, es promou l’adhesió del més gran nombre d’accionistes possible i aconseguir que la seva veu sigui escoltada en aquest procés. La Fundació Pinnae administra el fons de l’obra social de l’antiga Caixa del Penedès, inclosos els rendiments que pugui obtenir de la seva participació a BMN.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: