Dimarts, 28 de març de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha celebrat el Sopar de Dones

L’ajuntament espera que les associacions de veïns s’animin a agafar el relleu de l’organització del Sopar de les Dones de Vilafranca

Aquest dissabte a la nit, en el marc dels actes organitzats a Vilafranca amb motiu del 8 de març Dia Internacional de les Dones,  s’ha celebrat el Sopar de les Dones amb la participació d’unes 40 persones. Enguany l’acte l’ha organitzat l’Associació de Veïns dels barri de les Clotes.

La regidora d’Igualtat, Montse Arroyo agraïa la implicació de l’associació de veïns i avançava que els agradaria que la iniciativa tingués continuïtat entre les associacions de veïns.

Per la seva banda el president de l’associació de veïns, Patro Recober, explica que enguany es van decidit a organitzar el sopar per incloure l’acte en les diferents activitats que organitzaran al llarg de l’any amb motiu del 40 aniversari de l’associació.

El sopar tenia com a primer plat una menja tradicional de casa nostra, com és el xató i de segon plat oferia una fideuà que va fer les delícies de les comensals. L’acte es completava també amb un recital de poesia i música en directe. Aquesta setmana encara queden dues activitats més incloses en la programació d’actes del Dia Internacionals de les Dones a Vilafranca.

Aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre i la biblioteca Torras i Bages acollirà la xerrada “Mujer creadora” a càrrec de l’actriu Alejandra Jiménez autora i intèrpret de l’obra “Blanca Desvelada”, i divendres a dos quarts de nou del vespre a Cal Bolet es podrà veure l’obra de teatre “Blanca Desvelada”.

 

 

Comentaris

Enquesta

Si la justícia no tracta tothom per igual és per culpa de...

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:00
Penedès matí
Informatiu diari, amb Josep M Soler
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

06:30
Fèlix felicis
Joan Alsina - Trajectòria cap a la il·luminació LED (part II)
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: