Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca d’hoquei viu una temporada molt complicada

Aquest dissabte els vilafranquins jugaran la tornada dels quarts de final de la CERS a la pista del Barcelos

La temporada passada l’equip va viure una temporada històrica, a més de ser el sotscampió de la Copa de la CERS va tancar la lliga en sisena posició.
La marxa del tècnic Jordi Garcia va anar acompanyada de Roger Rocasalbas, Marc Navarro i Edu Fernández cap al Vendrell i a més, el porter Gerard Camps va fer cap a Vic, a la banqueta es va estrenar Josep Lluis Delriu, es va renovar l’equip i eren conscients que la temporada es presentava dura, però potser no tant. L’equip era conscient que guanyant els partits de la poliesportiva davant dels rivals directes, la permanència la tenien a tocar.
Però a la primera es va ensopegar, la visita del Manlleu, el cuer de la categoria, es va tancar amb empat a 4 gols, ara caldrà sumar punts lly de la poliesportiva.
Una de les claus d’aquesta temporada és no encertar en les jugades a bola aturada. L’any passat el Vilafranca tenia un gran especialista, Roger Rocasalbas, l’encarregat dels penals és Marc Palau, n’ha transformat 1 de 8, a l’apartat de faltes directes, l’encarregat és Marc Vázquez, n’ha marcat 1 de 9. Ara cal aparcar la lliga. Aquest dissabte a 2/4 d’11 de la nit, el Cafès Novell Vilafranca jugarà la tornada dels quarts de final de la Copa de la CERS a la pista del Barcelos. Els vilafranquins defensaran el 3 a 2 de l’anada jugada a la poliesportiva, el partit serà ofert per Ràdio Vilafranca (22,30) amb la locució de Jaume Bové.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: