Dimarts, 28 de març de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
El Servei de Joventut de Vilafranca organitza un taller sobre educació emocional i comunicació

El Servei de Joventut de Vilafranca organitza un taller sobre educació emocional i comunicació

El taller es realitzarà a través de whatsapp, i vol ajudar també a donar eines per usar de manera correcta aquesta aplicació molt extensa entre els joves.

Emo-what? és un taller novedós d’educació emocional organitzat pel Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, i adreçat a adolescents de 14 a 17 anys, especialment del barri de l’Espirall, ja que forma part del programa de dinamització juvenil en el marc de la Llei de barris.
La novetat principal del taller és que no serà presencial, sinó que serà un curs virtual a través del programa de missatgeria instantània Whatsapp. D’aquesta manera, el grup aula se substitueix pel grup de whatsapp i la figura formadora, que també tindrà la funció de moderar i dinamitzar el grup d’aprenentatge, hi facilitarà el material vinculat als continguts sobre l’educació emocional i la comunicació. Amb l’ús d’aquesta aplicació molt estesa entre els i les joves, es garanteix que l’alumnat pugui tenir immediatesa a l’hora de rebre els continguts, alhora que pot decidir quan accedeix a la formació. Igualment, amb la voluntat de promoure un ús educatiu i alhora racional de les noves tecnologies, l’alumnat rebrà un decàleg de bon ús de l’aplicació.
El taller Emo-what? es realitzarà del 10 al 23 d’abril, amb una sola sessió inicial presencial, el dilluns 10 d’abril, per tal que l’alumnat adolescent conegui la formadora, la resta de joves participants, el funcionament del curs, el contingut, la metodologia de treball i les eines que pot disposar per a un major aprofundiment tant dels continguts com de la nova eina educativa. El taller és gratuït, però cal inscriure’s prèviament al web joventut.vilafranca.cat fins al 31 de març, ja que les places són limitades.

Comentaris

Enquesta

Si la justícia no tracta tothom per igual és per culpa de...

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:00
Penedès matí
Informatiu diari, amb Josep M Soler
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

06:30
Fèlix felicis
Joan Alsina - Trajectòria cap a la il·luminació LED (part II)
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: