Diumenge, 21 de gener de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
El Servei de Joventut de Vilafranca organitza un taller sobre educació emocional i comunicació

El Servei de Joventut de Vilafranca organitza un taller sobre educació emocional i comunicació

El taller es realitzarà a través de whatsapp, i vol ajudar també a donar eines per usar de manera correcta aquesta aplicació molt extensa entre els joves.

Emo-what? és un taller novedós d’educació emocional organitzat pel Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, i adreçat a adolescents de 14 a 17 anys, especialment del barri de l’Espirall, ja que forma part del programa de dinamització juvenil en el marc de la Llei de barris.
La novetat principal del taller és que no serà presencial, sinó que serà un curs virtual a través del programa de missatgeria instantània Whatsapp. D’aquesta manera, el grup aula se substitueix pel grup de whatsapp i la figura formadora, que també tindrà la funció de moderar i dinamitzar el grup d’aprenentatge, hi facilitarà el material vinculat als continguts sobre l’educació emocional i la comunicació. Amb l’ús d’aquesta aplicació molt estesa entre els i les joves, es garanteix que l’alumnat pugui tenir immediatesa a l’hora de rebre els continguts, alhora que pot decidir quan accedeix a la formació. Igualment, amb la voluntat de promoure un ús educatiu i alhora racional de les noves tecnologies, l’alumnat rebrà un decàleg de bon ús de l’aplicació.
El taller Emo-what? es realitzarà del 10 al 23 d’abril, amb una sola sessió inicial presencial, el dilluns 10 d’abril, per tal que l’alumnat adolescent conegui la formadora, la resta de joves participants, el funcionament del curs, el contingut, la metodologia de treball i les eines que pot disposar per a un major aprofundiment tant dels continguts com de la nova eina educativa. El taller és gratuït, però cal inscriure’s prèviament al web joventut.vilafranca.cat fins al 31 de març, ja que les places són limitades.

Comentaris

Enquesta

El govern del PP facilitarà que tinguem de nou…

Programació

Ràdio Vilafranca

08:00
Música essencial
Mendelssohn - Simfonies 'Italiana' i 'Escocesa'
09:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón
09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs

Penedès Televisió

08:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Caterina Tallón.
08:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
09:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: