Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nadal busca 50 joves perquè seleccionin el primer escumós amb xarel·lo vermell

Les Caves Nadal han convocat als mitjans de comunicació especialitzats per avançar quines són les principals novetats i projectes que està preparant per aportar al mercat.

Ha posat en marxa un nou projecte per elaborar el primer escumós a partir de la varietat xarel·lo vermell. Amb l’objectiu que el producte final s’aproximi al màxim al gust del consumidor jove, el celler està buscant 50 joves.

Caves Nadal busca joves d’entre 20 i 40 anys, que els agradi el vi perquè integrin un comitè de tast a través del qual s’escollirà el perfil del nou escumós.

El comitè es reunirà un cop cada trimestre i estudiarà l’evolució dels escumosos elaborats a partir de tres microvinificacions amb raïm de la verema 2016 amb tres punts de maduració diferents. A partir dels resultats analítics i organolèptics el celler valorarà les diferències que hi ha entre els tres escumosos i com evolucionen aquests paràmetres a mesura que augmenta la criança en ampolla.

Nadal ja fa dos anys que comercialitza un vi tranquil elaborat amb xarel·lo vermell 100%, una varietat autòctona del Penedès que es troba en procés de recuperació. La bona acceptació que ha tingut aquest producte, així com l’aposta de Nadal per les varietats autòctones, ha empès al celler a iniciar el projecte per elaborar el primer vi escumós amb xarel·lo vermell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: