Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

M. Teresa Baltasar exposa els seus llenços a la Capella de Sant Joan

‘Entre vinyes’, una exposició amb dotze grans llenços de M. Teresa Baltasar, es pot visitar aquests dies a la Capella de Sant Joan.

Amb aquest títol, la pintora M. Teresa Baltasar presenta a la capella de Sant Joan de Vilafranca, un conjunt de dotze llenços pintats a l’oli entre mitjans del 2015 i el 2017. L’exposició es va inaugurar divendres al vespre amb la presència del regidor de Cultura Raimon Gusi i la presentació de la professora d’art Montse Juvé.

A ‘Entre vinyes’, podem veure d’un conjunt de peces d’un format considerable, metre per metre les més petites i metre vuitanta per dos la més gran. Totes són paisatges, paisatges de vinya, vinya penedesenca.

L’obra inèdita que presenta Baltasar és un transitar per un camí forjat durant més de quaranta anys de pintura. L’artista reconeix que li fa especial il·lusió mostrar les seves obres a la Capella de Sant Joan.

‘Entre vinyes’ es podrà veure a la capella de Sant Joan fins al diumenge 16 d’abril en horari de dimecres a divendres de cinc a vuit del vespre, dissabtes de sis a vuit i diumenges de dotze a dues i de sis a vuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: