Dijous, 7 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escriptor peruà Sergio Galarza ha presentat a Vilafranca la seva darrera novel·la

Es titula ‘Una canción de Bob Dylan en la agenda de mi madre’.

Galarza presentava el llibre aquest dijous al vespre a la llibreria L’Odissea de Vilafranca acompanyat per Anna Tomàs i per l’editora de Candaya Olga Martínez. L’autor peruà ha escrit un llibre d’homenatge a la seva mare i a la passió per la literatura. Galarza creu que és un llibre que l’ha buscat a ell després de la mort de la seva mare.

Des de l’editorial Candaya, que ha publicat la novel·la, destaquen que “més que un llibre de dol sobre el dolor i la mort”, es tracta d’un relat emocionat que és “una història de formació i lluita” amb la crisi econòmica a Espanya i terrorisme demencial al Perú com a teló de fons.
Per l’autor també ha estat un procés dur posar per escrit una història com aquesta.

Galarza torna a la seva terra natal, Perú, després de completar una trilogia de llibres sobre la soledat a les ciutats contemporànies, més concretament a Madrid: ‘Paseador de perros’, ‘JFK’ i ‘La librería quemada’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: