Dimarts, 19 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Jornades d’Innovació TIC centren la mirada en el sector del vi i el cava

El cicle de Jornades d’Innovació TIC del Cercle Tecnològic de Catalunya ha fet parada a Vilafranca per compartir experiències del sector del vi i el cava.

Dins del cicle de Jornades d’Innovació TIC, aquest dijous s’ha celebrat al saló de plens del Consell Comarcal de l’Alt Penedès la Jornada d’Innovació TIC en el sector del vi i el cava. L’esdeveniment, organitzat i promogut pel Cercle Tecnològic de Catalunya amb el suport de la Diputació de Barcelona, neix amb la voluntat de potenciar la innovació tecnològica de les empreses en el sector.

La jornada anava adreçada a professionals de qualsevol àmbit del sector del vi i el cava i a professionals del sector TIC.

El president del CTecno Jordi William Carnes i l’alcalde de Vilafranca Pere Regull han estat els encarregats de donar la benvinguda institucional al centenar d’assistents.
Carnes ha destacat la importància que les noves tecnologies siguin una eina inclusiva i no deixin gent o empreses pel camí. El president de CTecno diu que és un element amb el qual estem convivint i n’hem de treure rendiment en positiu.

La jornada de Vilafranca ve precedida d’una jornada sobre el sector tèxtil a Igualada i al juny n’hi haurà una altra sobre turisme a Vilanova.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull ha agraït que aquest tipus de fòrums s’acostin al territori.

La jornada ha començat amb la conferència de Genís Roca, soci president de RocaSalvatella, sobre l’evolució d’internet i els seus usos socials i empresarials.
Després d’aquesta primera conferència, el degà d’enologia de la Universitat Rovira i Virgili, Joan Miquel Canals, ha donat pas a les intervencions dels participants en una taula rodona sobre les TIC al sector vitivinícola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: