Dimecres, 20 de juny de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
La Fundació Pro-Penedès i Coral Transports & Stocks fan formació per a persones vulnerables

La Fundació Pro-Penedès i Coral Transports & Stocks fan formació per a persones vulnerables

La Fundació Pro-Penedès, a través del seu Punt Formatiu Incorpora de “la Caixa”, continua tirant endavant cursos per a persones amb discapacitat i risc d’exclusió social.

La prioritat dels cursos que es desenvolupen, és aconseguir la màxima inserció laboral per aquest col·lectiu, per això s’han programat en harmonia amb les necessitats de les empreses del territori.
Enguany aquesta voluntat ha portat a la Fundació Pro-Penedès a fer formació a mida, en coordinació amb les empreses. Aquesta serà l’experiència que es portarà a terme amb Coral Transports & Stocks. La formació a mida ofereix la possibilitat de formar-se en el sector logístic, dins una empresa puntera de logística internacional, aplicant una pedagogia orientada a l’acció. El curs permetrà aprendre un ofici en l’àmbit del transport internacional, mosso de magatzem i en tasques administratives.
L’empresa, d’aquesta manera, podrà ensenyar els coneixements necessaris per al desenvolupament de les tasques específiques on tinguin possibles vacants per a cobrir i conèixer d’una manera més extensa els alumnes que poden optar-hi.
Durant aquest any 2017, també s’impartiran cursos d’operari d’indústria alimentària i magatzem, curs de neteja en espais sanitaris i atenció al client. Els cursos duren 2 mesos i es cursen en tres blocs: competències professionalitzadores, competències transversals i pràctiques en empreses de la comarca. Seran 60 alumnes els que aquest any hi participaran.

Enquesta

Volem acollir refugiats…

Programació

Ràdio Vilafranca

14:00
Notícies en xarxa
Informació general
14:30
El contrapunt
Mònica Hill
15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

14:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
14:30
El contrapunt
Mònica Hill
15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: