Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El duet Belda – Sanjosex captiva el públic de Cal Bolet

El duet Belda – Sanjosex captiva el públic de Cal Bolet amb les cançons tradicionals del projecte Càntut.

El creixement i l’èxit del projecte Càntut parlen per sí sols. L’any 2012, el musicòleg banyolí Albert Massip, amb l’ajut del també banyolí Francesc Viladiu, va iniciar la tasca de recuperar les cançons i músiques “dels avis” de les comarques gironines. Van crear el cançoner en línia Càntut, amb centenars de cançons recuperades i documentades.

D’allà va sortir, d’una banda, un festival de música tradicional homònim a Cassà de la Selva i, de l’altra, un duet, l’integrat per l’acordionista vallesà Carles Belda i el guitarrista empordanès Carles Sanjosé, disposat a cantar i moure part d’aquell fons.

La complicitat entre els dos Carles, acompanyats per la violinista Coloma Bertran i el multiinstrumentista Jordi Casadessús, ha portat Càntut a tot arreu, obtenint l’entusiasme del públic i de la crítica. Amb un disc enregistrat i diversos premis a l’esquena, la valoració de l’experiència no pot ser millor.

Belda i Sanjosex portaven Càntut aquest divendres al teatre municipal Cal Bolet, on van captivar el públic amb aquestes melodies de sempre.

El disc es continuarà presentant en directe durant tot aquest any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: