Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una cervesa artesana, la caravana de les emocions i una app de voluntariat, premis Creajove

La cervesa artesana La Castellera, una caravana d’educació emocional i una app de voluntariat per a joves guanyen els principals premis del concurs Creajove.

Aquest dimecres al matí, a l’auditori de Vilafranca, han estat lliurats els premis Creajove en la seva quinzena edició en el marc de la Jornada de l’Emprenedor. Existeixen tres categories al concurs, una dirigida al públic en general on es premia al millor projecte empresarial presentat per joves fins als 40 anys i dues categories reservades a alumnes de secundària que hagin participat en els Tallers Creajove. Aquest curs s’han fet 19 tallers que han arribat a 400 alumnes de 10 centres d’ensenyament. Pel que fa als projectes presentats al concurs, han estat 79 en total.

El premi al millor projecte empresarial ha estat per la cervesa artesana La Castellera, d’Iván Soriano. El negoci està en marxa i fan un mes que la fàbrica està en funcionament a Vilafranca.

La caravana d’educació emocional per a famílies amb nens de 0 a 6 anys d’un grup d’alumnes de l’Inter de Sant Sadurní ha obtingut el Premi al millor projecte empresarial presentat per alumnes de secundària. La Yoselin és exalumna de l’Inter i ara fa primer de carrera de Pedagogia.

El premi a la idea més creativa presentada per alumnes de secundària ha estat per a l’alumna de 1r de batxillerat de l’Institut Eugeni d’Ors de Vilafranca Alba Esteve, que planteja una aplicació per a mòbil per potenciar el voluntariat entre els joves.

Abans dels premis, l’empresari vilafranquí Èric Enguita ha ofert una conferència sobre emprenedoria. Enguita, responsable de l’empresa Artcava, ha parlat als més de 200 assistents de la jornada de la motivació, el fracàs i, sobretot, la importància de treballar amb passió.

Tant la Jornada de l’emprenedor com els premis Creajove són una iniciativa del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca. El regidor Joan Manel Montfort destaca que l’ajuntament vol oferir acompanyament en matèria d’emprenedoria en totes les etapes.

La jornada vol ser un homenatge a la creativitat i innovació dels joves. S’adreça a empresaris i emprenedors i als alumnes de centres de secundària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: