Divendres, 24 de novembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El Centre Cívic centra l’atenció de la reunió de l’alcalde amb els veïns de l’Espirall

Aquest dilluns, Pere Regull, acompanyat per part de l’equip de govern i tècnics municipals, ha mantingut una de les reunions que periòdicament fa als diferents barris de la vila.

En aquesta ocasió era al barri de l’Espirall, justament en els dies que ha transcendit la polèmica sobre la no construcció del Centre Cívic, tal i com estava previst inicialment al projecte de la llei de barris. Conscient de l’interès que aquesta qüestió suscitaria l’alcalde va centrar la seva intervenció inicial sobre aquest tema. Va recordar que justament el Centre Cívic era un projecte del propi equip de govern, que els haurà agradat completar, però que la llei de barris ha vist modificada l’aportació econòmica de la Generalitat. De fet en els darrers anys l’Espirall és el barri de la vila que més inversió ha rebut, millorant molts espais públics i també amb inversions en polítiques socials i d’ocupació. El centre cívic tenia un cost de 3 M€. La llei de barris comportava uns compromisos d’inversió al 50% amb la Generalitat i la Generalitat no garanteix l’aportació per aquest motiu l’ajuntament ha modificat el projecte.

Regull assenyala que l’ajuntament no pot fer de banc de la Generalitat perquè també ha d’atendre les necessitats d’inversió de la resta de barris de Vilafranca.

Malgrat tot l’alcalde recorda que l’ajuntament haurà fet tota la inversió prevista al barri, amb més de 5 milions d’euros.

L’opció de l’ajuntament ha estat fer polivalent el local de joves  de la Pelegrina, i dedicar una inversió de 300.000€ a la remodelació i millora dels locals destinats al barri de la Plaça Doctor Bonet.

El gimnàs de la Plaça Doctor Bonet es va omplir de veïns en la reunió amb l’alcalde, que va  escoltar també algunes crítiques. Alguns dels participants van recordar que tots els grups de l’oposició han reclamant el centre cívic, i també van criticar que s’hagi passat de 3M€ d’inversió per al centre cívic als 300.000€ per la remodelació dels actuals locals.

 

Comentaris

Enquesta

La gestió del govern de 'Junts pel Sí' ha estat…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

20:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
20:30
Esport base
La Granada - Ribes (futbol cadet)
21:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: