Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Castellers de Vilafranca obren temporada a Vilafranca diumenge amb la diada de Cal Figarot

Els Castellers de Vilafranca obren temporada a Vilafranca diumenge amb la diada de Cal Figarot

La diada començarà a les 12 del migdia i comptarà amb la presència dels Matossers de Molins de Rei i els Xiquets del Serrallo.

Els Verds actuaran aquest diumenge en la diada que organitzen a Cal Figarot. La diada començarà a les 12 del migdia i comptarà amb la presència dels Matossers de Molins de Rei i els Xiquets del Serrallo. Després de l’actuació, hi haurà la Ronda Vermut que, un any més, els vilafranquins celebraran després de les diades organitzades per la colla.
Els vilafranquins tenen la intenció de seguir treballant els castells de 8, tot i que també porten en cartera la possibilitat d’estrenar la Td8f. Tot i això, aquesta encara està descartada a falta dels últims assajos de la setmana.
El cap de colla dels Verds, Toni Bach, valora molt positivament aquest tipus d’actuacions del principi de temporada, remarcant que, tècnicament, sempre és positiu fer castells de 8 a plaça per poder començar a treballar nous troncs en castells que exigeixen. Els castells de 8 són el punt de partida.
Els Castellers de Vilafranca tenen un últim assaig important divendres al vespre, a partir de 2/4 de 10 de la nit. En acabar, se celebrarà la festa d’inici de temporada als cups de Cal Figarot, amb DJ i preus populars a la barra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: