Divendres, 18 d'agost de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
La biblioteca de Sant Sadurní es trasllada al Centre Cultural de la Plaça Nova el mes de maig

La biblioteca de Sant Sadurní es trasllada al Centre Cultural de la Plaça Nova el mes de maig

El trasllat s’iniciarà al maig, i es preveu que durant l’estiu es completi l’equipament per tal d’obrir portes al 100% abans de l’inici del proper curs escolar.

Divendres passat el consistori va visitar el Centre Cultural de la Plaça Nova en el qual, un cop completades les fases constructives d’aquest equipament, es treballa intensament per enllestir tots els detalls dels diversos espais i sales i la instal·lació de mobiliari i equips informàtics.
Amb motiu del trasllat al nou Centre Cultural de la plaça Nova, la biblioteca de Sant Sadurní estarà fora de servei durant algunes setmanes. La previsió és que sigui a partir del 15 de maig i es prolongui durant el juny. S’habilitarà però, l’actual sala infantil com a espai per a estudi i realització de treballs per a aquells usuaris i estudiants que ho necessitin, a banda de reforçar els espais per als estudiants que hi ha a l´edifici de l’índex, al carrer Pompeu Fabra. La intenció és que la biblioteca vagi recuperant la normalitat durant l’estiu i estigui en ple funcionament al setembre, abans de l’inici del curs acadèmic.
També aquestes setmanes s’ha licitat la contractació del servei elèctric del nou equipament i de tot el mobiliari de la instal·lació. Pel que fa a les obres, cal tenir present que en els propers mesos també s’abordarà l’arranjament de la plaça Nova, que es remodelarà allargant-la fins als peus de la façana del Centre Cultural.
Una de les tasques més feixugues però també imprescindible en una biblioteca serà la classificació de tots els documents i materials del servei. Aprofitant el trasllat, la biblioteca incorporarà un nou sistema més complet de gestió i préstec, que suposarà una revisió dels xips identificatius de tots els llibres i documents.

Comentaris

Enquesta

Al turisme massiu convé…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
06:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
06:30
Carrers de Vilafranca
Av de Catalunya

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: