Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots presenten la nova junta a l’equip de govern de l’Ajuntament de Vilafranca

La nova junta dels Xicots de Vilafranca s’ha presentat aquest dilluns a l’alcalde de la vila, Pere Regull.

La reunió ha tingut lloc a l’Ajuntament i ha comptat també amb el segon tinent d’alcalde, Aureli Ruiz, i el regidor de Cultura, Raimon Gusi. Els representants municipals han conegut el nou cap de colla, Gabi Molero, així com la sots-cap de colla Mireia Mata i el cap de pinyes Sergi Garcia, en representació de tot l’equip tècnic.

També hi ha assistit la presidenta, Esther Vicente, el vicepresident, Enric Pagès, i la secretària, Ale Rodríguez, que han exposat els preparatius dels Xicots per la commemoració del 35è aniversari aquesta temporada. La presidenta ha valorat positivament la trobada i n’ha destacat el compromís municipal de col·laborar en els projectes dels Xicots.

D’altra banda, els Xicots ja estan escalfant motors i han iniciat els anomenats “assaigs de massoques”, dirigits especialment als castellers i castelleres que volen escurçar el període de vacances, així com als nous membres que volen formar-se. Els assaigs de massoques tenen lloc els divendres de febrer a les deu de la nit. També els divendres, a les vuit del vespre, hi ha assaig de canalla i joves, mentre que els dilluns a les nou s’estan realitzant assaigs específics de tronc i pilars. Els Xicots començaran els assaigs oficials el divendres 3 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: