Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca engega un curs de docència de la formació professional per a l’ocupació

Vilafranca engega un curs de docència de la formació professional per a l’ocupació

El Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina, de l’Ajuntament de Vilafranca du a terme el programa de cursos de formació ocupacional de la convocatòria 2016-2017.

Està finançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, i consta d’un total de 2.110 hores distribuïdes en cinc certificats de professionalitat.
L’aposta del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament és oferir una àmplia oferta de cursos amb certificat professional per tal de millorar l’ocupació a la comarca i trobar aquelles especialitats formatives que puguin tenir més sortida laboral. Enguany, com a novetat s’ofereix una formació adreçada al col·lectiu de professionals freelance que es volen dedicar a la docència. És el Certificat de Professionalitat de docència de la formació professional per a l’ocupació, que es va iniciar el 14 de febrer.
Fins al moment s’han iniciat dues especialitats més, la d’Activitats de venda i la d’Elaborador de vins i licors. Per als propers mesos es duran a terme la d’Activitats auxiliars de magatzem i la de Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals.
Tots els cursos estan adreçats a treballadors en situació d’atur que estiguin inscrits a les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya. Les inscripcions s’han de realitzar a través del web del Servei d’Ocupació de Catalunya. Per a més informació, cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, situada a la planta baixa de l’Ateneu Municipal de la Plaça del Penedès, o bé al web del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament, al Recinte de La Fassina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: