Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha rebut als Castellers de Vilafranca

Aquest dijous al vespre el Consell Comarcal de l’Alt Penedès va oferir una recepció institucional als Castellers de Vilafranca, com a guanyadors del passat Concurs de Castells de Tarragona.

La delegació dels Verds comptava, entre d’altres, amb la presència del president dels Castellers de Vilafranca, Joan Badell, el cap de colla, Toni Bach, i la recepció estava encapçalada pel president del Consell Comarcal, Francesc Olivella.

El president dels Castellers, va signar el llibre d’honor de l’ens comarcal i  assenyalava que la colla és una entitat que representa a la comarca i un signe d’identitat que dóna suport també a aspectes com poden ser les polítiques de promoció turística i l’enoturisme.

Per la seva banda el president del Consell Comarcal, Francesc Olivella, es mostrava satisfet per la visita de la colla, que a més de Vilafranca representa també a la comarca.

Els Verds van anar acompanyats de la piràmide, que és el primer premi del concurs de castells, a més de la faixa d’honor del 26è concurs, el vuitè consecutiu dels vilafranquins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: