Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Nova edició del curs de dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil

Nova edició del curs de dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil

El Servei d’Ocupació i Formació-La Fassina de de Vilafranca realitzarà el curs de dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil en el marc de la Casa d’Oficis La Mainada.

La Casa d’Oficis La Mainada és un programa destinat a 10 joves, menors de 25 anys i amb el graduat en ESO, que es formen i treballen en l’especialitat auxiliar d’educació especial, auxiliar de llar d’infants, dinamitzador d’activitats de lleure infantil i juvenil i monitor de menjador. Durant la primera fase de sis mesos, els alumnes tenen dret a una beca de formació i durant el segon semestre seran contractats per l’Ajuntament. Aquests joves treballaran fent suport a les escoles públiques del municipi, principalment del barri de l’Espirall i a les llars d’infants municipals.
Dins el programa formatiu de la Casa d’Oficis s’inicia aquest mes de febrer el curs de monitor de lleure infantil i juvenil que permetrà als joves participants obtenir el carnet de monitor de lleure, reconegut per la Direcció General de la Joventut, i el Certificat de Professionalitat del curs de dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil.
En aquests moments encara hi ha places disponibles per participar a la Casa d’Oficis La Mainada i per cursar el curs de monitor de lleure. Per a més informació cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, a la planta baixa de l’Ateneu Municipal, Plaça del Penedès, 4, bé al Servei d’Ocupació i Formació, al Recinte La Fassina, Av. Catalunya, 22. La Casa d’Oficis és un programa Subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del propi Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: