Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Turull participa a la presentació de la nova executiva local del PDeCAT a Vilafranca

Aquest dissabte al matí la seu del PDeCAT de Vilafranca, a la rambla de Nostra Senyora, es va omplir de militants i simpatitzants per assistir a la presentació pública de la nova agrupació local.

La nova agrupació es va constituir ara fa un mes i mig. L’acte comptava amb la participació del diputat i president del Parlamentari de JxSí, Jordi Turull, que va explicar que Catalunya es troba en un moment cabdal per a la seva història i que el PDeCAT hi està treballant. És un moment polític on el poble de Catalunya s’està desplegant per aconseguir la seva llibertat i on l’Estat intenta fer descarrilar el procés per tots els mitjans. Turull explicat que des del PDeCAT es vol la màxima participació de la gent.

Jordi Turull animava als assistents a l’acte, entre els quals hi havia diversos regidors de govern a Vilafranca, com l’Anna Doblas, l’Aureli Ruiz, Txell Montserrat i el Joan Manel Montfort,  a seguir treballant, a no deixar-se endur pel missatge de la por, el desànim i la lluita per les banderes.

Justament respecte a la bandera espanyola dalt de l’ajuntament va remarcar que l’alcalde es juga la inhabilitació i que cal tenir l’alcalde plenament habilitat quan es promogui el referèndum.

Per la seva banda el president local del PDeCAT, Martí Compte, va presentar els membres de l’agrupació local. També va exposar els objectius en l’àmbit local.

En aquest sentit assenyalava la bona sintonia de treball amb l’alcalde i els membres del grup municipal.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: