Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida, Casal i Vilabàsquet, obligats a guanyar per sortir dels llocs de descens

El Xamba jugarà diumenge un partit decisiu a la pista del Salou (16,15), un rival directe, ara mateix les vilafranquines ocupen lloc de descens directe, però estan a tocar dels llocs de permanència

A la segona catalana, els Monjos, com el millor equip de l’Alt Penedès, jugarà a la pista del Torredembarra (dissabte 19,30), un dels cuers de la categoria.
A tercera catalana, els quatre equips comarcals, lluiten per objectius ben diferents.
L’Esquitx de Sant Sadurní, el millor de tots, figura en segona posició, aquesta jornada jugarà a la pista del Montpedrós (dissabte 18,00), els de la Triola acumulen cinc victòries consecutives.
Els altres equips de l’Alt Penedès, viuen una temporada neguitosa.
Gelida i Casal han caigut en lloc de promoció de permanència, els dos jugaran dissabte, els primers a la pista de l’Abrera (17,45) i els segons reben l’Òdena (18,45).
La situació del Vilabàsquet encara és més preocupant, porten sis jornades sense guanyar i han caigut en lloc de descens directe i aquest diumenge no ho tindran fàcil a la pista del Corbera (16,00).
Per tancar el repàs, a segona femenina el Xamba jugarà un partit decisiu a la pista del Salou (diumenge 16,15), un rival directe, ara mateix les vilafranquines ocupen lloc de descens directe, però estan a tocar dels llocs de permanència directa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: