Dijous, 14 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cobertura de les vies i l’incivisme centren la reunió de l’alcalde amb veïns del Poble Nou

La cobertura de les vies del tren, l’arranjament dels carrers i els actes incívics centren la reunió del veïnat del Poble Nou amb l’alcalde.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat per regidors de l’equip de govern i tècnics municipals, es va reunir aquest dilluns al vespre amb un centenar de veïns i veïnes del Poble Nou. En un dels barris més grans de Vilafranca, el tema de controvèrsia de fa uns quants anys és la cobertura de la vies del tren. Però també hi ha altres temes que preocupen els veïns com l’arranjament dels carrers amb voreres i calçades malmeses o els actes incívics. L’alcalde afirma que aquesta preocupació és comuna a tots els barris.

L’alcalde va explicar als veïns que aquest passat any 2016 va pujar el nombre d’actuacions contra l’incivisme, i va remarcar que “aquesta continuarà sent la línia d’actuació: més contundència contra l’incivisme, de qualsevol tipus”.

En referència al cobriment de la via, Regull va reiterar que Vilafranca “no acceptarà el corredor mediterrani si no es fa el cobriment complet de la via”, donat que el corredor portarà un increment del pas de mercaderies.

Segons la presidenta de l’Associació de Veïns, Fina Milà, la urbanització que s’ha fet darrerament ha permès dignificar un entorn que estava molt degradat.

Milà també destacava que el Poble Nou és un barri molt gran i també molt antic i això repercuteix en l’estat d’alguns carrers que encara tenen voreres massa petites o malmeses.

Pel que fa a les peticions que afecten diversos factors de les línies de bus, l’alcalde va explicar que “s’estan estudiants diverses propostes”, entre les quals “un model de bus llançadora, que connecti els barris amb els punts de màxima sol·licitud, com poden ser els dos CAPS, l’hospital o els mercats”.

Finalment, davant les demandes sobre les afectacions que provoquen els plataners en uns carrers concrets del barri, centrades sobretot en l’alçada dels arbres, l’alcalde va encarregar al servei corresponent una revisió d’aquests arbres.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de L'Escorxador
18:45
El reportatge
50 anys de la Fundació Mas Albornà

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: