Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca van participar al Concert per a les persones refugiades

Els Castellers de Vilafranca han reafirmat, un cop més, el seu compromís per acollir les persones refugiades que fugen de la guerra.

Per fer-ho, en aquesta ocasió, van participar en el ‘Concert per a les persones refugiades’ que dissabte es va celebrar al Palau Sant Jordi.

En un dels moments més brillants del concert, just quan acabava la interpretació conjunta de la cançó de Serrat “Mediterraneo” les quatre colles de deu van alçar quatre pilars de cinc. I tot seguit, al so de les gralles, les quatre colles, Vells de Valls, Jove de Tarragona, Minyons de Terrassa i Castellers de Vilafranca, van fer conjuntament un 4d7.

D’aquesta forma, com a representants del món casteller, les colles van reivindicar a les institucions que obrin les fronteres i deixin entrar aquells qui fugen dels seus països per motius polítics. En un concert multitudinari i retransmès en directe pels principals mitjans de comunicació catalans, el castell conjunt inèdit de les 4 colles va ser un dels moments més emotius i esperats de la nit, carregat de simbolisme i visualment molt plàstic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: