Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca van celebrar divendres l’Assemblea anual Ordinària de la colla

Per primera vegada, l’Assemblea es va fer al Fòrum Berger Balaguer, per fer-la més còmode pels socis i castellers que hi assisteixen.

Concretament, més de 200 socis i castellers van participar en l’Assemblea, una de les més multitudinàries dels últims anys.

Aquesta era la primera Assemblea Ordinària del mandat encapçalat per Toni Bach i Joan Badell com a cap de colla i president, respectivament. Tots els vicepresidents dels Castellers de Vilafranca van fer una valoració de la temporada 2016, coincidint que ha estat un èxit en tots els aspectes, però sent crítics amb les coses que encara queden per millorar. Durant l’Assemblea es van presentar els comptes anuals i la memòria del 2016, que els socis van aprovar per unanimitat. L’Assemblea també va servir per presentar el projecte de la nova xarxa d’assaig i la nova imatge gràfica de la colla, que va quedar aprovada per majoria absoluta.

El president de la colla, Joan Badell, assenyala que es va consultar diversos castellers i al Consell de Savis de la colla per treballar en la modernització de l’escut.

El nou escut es podrà veure també en les noves camises de la colla. Unes camises fetes a Catalunya, per tan garantint que no hi ha explotació infantil en la seva fabricació i que tindran també una finalitat social.

A l’assemblea, en l’àmbit més tècnic, el cap de colla, Toni Bach, va felicitar a tots els castellers per la feina ben fet al llarg dels últims mesos i va avisar que la que està apunt de començar serà una temporada igual d’exigent que la del 2016. Bach també va explicar el calendari de la colla, que enguany, seguirà la mateixa línia que l’any passat amb pics d’intensitat molt marcats seguits de, com a mínim, una setmana de descans total. El cap de colla també va anunciar que els assajos començaran el proper 20 de febrer. Per la seva banda, el president dels Castellers de Vilafranca, Joan Badell, va explicar que la colla està treballant en dos viatges internacionals que encara estan pendents de confirmació i dels quals es donaran més detalls les properes setmanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: