Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carles Puigdemont s’ha reunit amb els associats del Penedès del PDeCAT en un dinar a Subirats

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont ha participat aquesta tarda de divendres en un dinar amb els associats del Partit Demòcrata del Penedès, en que hi ha participat unes 170 persones.

Era de fet el primer actes de partit a nivell de territori, des de que fa unes setmanes el Parlament va aprovar la vuitena vegueria, la del Penedès.
En referència a la Vegueria Penedès, el president ha recordat que és una demanda arrelada al territori, amb una proposta innovadora amb 4 capitals que han d’ajudar a ordenar el territori amb personalitat. Per Puigdemont les vegueries, i la del Penedès, són una mostra de les bases del catalanisme polític, i ha refermat que el PDECAT hi ha jugat un paper destacat.
En el seu parlament, Puigdemont ha remarcat que el PDeCAT és central al país, i que per això és objectiu de la que gent i els partits que no defensen els interessos de Catalunya. Davant d’alcaldes, regidors i associats al partit, i amb la presidenta del Consell Nacional del PDECAT, Mercè Conesa, Puigdemont ha fet una crida per tal de continuar sent crucials en el futur del país. Impulsant polítiques i accions per a tots els ciutadans de Catalunya; i remarcant que per contra el govern espanyol ha deixar de ser el govern de tots els catalans.
Com ha exemples ha posat la retenció de les beques als estudiants, que s’ha produït només a Catalunya o la manca històrica d’inversions en rodalies, mentre es destinen els diners a altres zones de l’estat.
Amb aquest dinar, Carles Puigdemont finalitzava la seva estada al Penedès, que iniciava al matí amb la inauguració del CAP Nord de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: