Dissabte, 20 d'abril de 2024

El Cafès Novell va sumar tres punts d’or davant l’Alcobendas (4-3)

El Vilafranca s’emporta un punt de la Pobla de Mafumet (1-1)

El Cafès Novell Vilafranca va ser capaç de capgirar un resultat advers davant l’Alcobendas (0-2), i va sumar els tres punts (4-3) que el treuen dels llocs de descens.
A la primera part l’Alcobendas es va avançar amb els gols de Marcos Lopez i Gonsalo Fonseca, però Marc Palau, de penal, va escurçar l’electrònic abans del descans.
A la segona part, amb els gols d’Àngel Rodríguez, Marc Palau i Lluís Ferrer van deixar un marcador clar (4-2) que va reduir novament l’argentí Fonseca el darrer minut.
Fora del descens, el Cafès Novell Vilafranca jugarà el derbi a Sant Sadurni el diumenge vinent (18,00) en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió.
Per altra banda, el Vilafranca de futbol va empatar al camp de la Pobla de Mafumet (1-1). Els vilafranquins es van avançar amb un cop de cap d’Aday Benítez (30) i van empatar els locals a la segona part. Tercers a la lliga, el Vilafranca rep diumenge  a l’equip del Cerdanyola (12,00).