Dimecres, 24 d'abril de 2024

El Cafès Novell es va quedar sense opcions a la pista del Noia (4-1)

El proper partit serà el dissabte 4 de març, el Manlleu, cuer de la lliga, visitarà la poliesportiva.

Els sadurninencs es van empotar el derbi per 4 a 1.
I això que el derbi va començar molt, es van avançar els de la capital amb una canonada del sadurninenc Àngel Rodríguez, que va superar a Xus Fernández.
Però van reaccionar els de casa, amb jugada personal de Nil Roca qui va recuperar una bola a Jordi Galan i ell mateix va culminar la contra amb l’empat.
A inicis de la segona part, tres jugades a bola parada pràcticament consecutives. Per començar, penal pel Noia que desaprofita Humberto Méndez, a continuació opció pel Cafès Novell Vilafranca, però va desaprofitar la directa Marc Vázquez, però qui no deixa passar l’oportunitat de marcar va ser Eloi Albesa, que va convertir la directa amb el 2-1.
Amb un parell de minuts va sentenciar el Noia, nova recuperació local i Sergi Aragonès va ampliar el resultat i a la següent jugada, acció personal de Nil Roca que supera a David Arellano (4-1).
Aquest proper cap de setmana hi haurà descans per la celebració de la fase final de la Copa del Rei d’Alcobendas, el pròxim partit serà el dissabte 4 de març. El Manlleu, cuer de la lliga, visitarà la poliesportiva.