Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cavalcada de Vilafranca estrena carrosses per als Reis de l’Orient

Vilafranca es prepara per viure intensament la nit més màgica de l’any i rebre Ses Majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar, que arriben demà.

La Cavalcada sortirà a les 6 de la tarda des de l’Auditori Municipal i continuarà per l’avinguda de Catalunya, carrer d’ Eugeni d’Ors, Pere III, passatge del Noi Moliner, avinguda de Tarragona, rambla de Nostra Senyora, carrer de Sant Joan i cap a les 8 del vespre arribarà a la plaça de la Vila.

La Cavalcada 2017 presenta dues novetats: noves carrosses per als tres Reis d’Orient i una coreografia del grup Farasha com explica la tècnica de Cultura, Vicky Clavé.

Com és habitual, diferents grups musicals acompanyaran la Cavalcada.

Quan Ses Majestats arribin a la plaça de la Vila, seran rebuts per l’Alcalde i oferiran el seu missatge al públic, des del balcó consistorial. Després que l’Alcalde els lliuri les claus de la ciutat, Melcior, Gaspar i Baltasar enfilaran amb el seu seguici el carrer de la Cort cap a la Font dels Alls i recorreran el carrer d’Hermenegild Clascar fins a la plaça de l’Era Enrajolada, des d’on començaran a visitar totes les cases per portar els seus presents.

Clavé explica que unes 90 persones col·laboren perquè l’estada dels Reis d’Orient a Vilafranca surti rodona

Per motius de seguretat, els caramels es tornaran a llençar des d’un vehicle especial situat al final de la Cavalcada i com ja és habitual a Vilafranca són sense gluten.

Els Reis recomanen a tots els infants que després de veure la Cavalcada i saludar-los, se’n vagin al llit ben d’hora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: