Diumenge, 18 de març de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Capella de Sant Joan acull el segon cicle d’experimentació sonora i visual

Aquest segon cicle d’experimentació s’emmarca dins de les Festes de Sant Raimon d’aquest 2017, i conviu amb l’exposició sobre Ramon de Penyafort i Ramon Llull que es pot visitar a la Capella.

Ja el mateix dissabte dia 7 es va iniciar aquest segon cicle d’experimentació sonora i visual que té com a espai la Capella de Sant Joan. Un seguit de propostes que després de les d’aquest cap de setmana comptarà encara amb tres propostes més, sempre coincidint amb dissabte o diumenge.
Una de les propostes que ja s’ha pogut veure és la que oferien diumenge Primo Gabbiano i Visual Pal, una parella de creadors que experimenten amb el so i la imatge des de ja fa força temps.
Primo Gabbianonom artístic d’Antonio Clavijo, comentava que la Capella té una sonoritat i una reverberació natural que la fan molt interessant per aquest tipus de propostes culturals. A més amb la particularitat que en aquest cas el públic es movia lliurament per l’espai de l’exposició.
Gabbiano remarca que la seva proposta passa per oferir sons minimalistes i buscant provocar sensacions en l’espectador.
Les imatges que acompanyaven el seu concert són de Visual Pal, la seva parella, amb la que fa temps que treballen en aquest camp, tot buscant noves propostes per cada concert.
Una proposta que sonava així diumenge a la tarda a la Capella de Sant Joan.
El segon cicle d’experimentació sonora i visual conviu aquestes festes de Sant Raimon amb l’exposició “Ramon de Penyafort i Ramon Llull. Lògiques natural: la il·luminació aplicada a la vida” que es pot visitar a la Capella de Sant Joan.

Enquesta

El que perjudica més l'independentisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
Tertúlia jove
Joves amb inquietuds, en conversa amb Sergi Ansón
23:00
Música essencial
Falla - 'El amor brujo' 'El Sombrero de tres picos'

Penedès Televisió

22:00
Territori contemporani
Programa sobre art i cultura
22:30
Poemes pel Penedès
Frederic Cuscó i Joan Parellada / Josep M Rovira, Pep Picas i Ramon Bernat-Mestres
23:00
Vijazz
Vijazz 2017, I: Jazz, The Story / Christian Scott

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: