Divendres, 27 de Novembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Barcelona 1714. Jacques Rigaud: crònica de tinta i pólvora’, al Claustre de Sant Francesc

La Coronela de Barcelona ha estat present a la inauguració de l’exposició dels gravats de Jacques Rigaud sobre el setge de la ciutat comtal.

Una representació de la Coronela de Barcelona va acompanyar divendres la inauguració de l’exposició ‘Barcelona 1714. Jacques Rigaud: crònica de tinta i pólvora’, al Claustre de Sant Francesc. La mostra consta d’una vintena de plafons amb la història del setge de Barcelona del 25 de juliol de 1713 a l’1 de setembre de 1714, a càrrec d’un dibuixant i gravador francès, cronista i il·lustrador. Jacques Rigaud va treballar pel rei de França i va ser considerat com un dels millors il·lustradors de la seva època.

Amb la voluntat de complementar la inauguració, els representants de la Coronela de Barcelona van explicar com s’organitzava i la feina que feia aquesta força armada de la ciutat, amb finalitats defensives i formada en bona part per artistes i menestrals dels gremis de la ciutat.

L’exposició està organitzada per la Territorial de l’ANC a Vilafranca, juntament amb l’associació Memorial 1714.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: