Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Albert Hill torna a ser el cap de colla de la Jove Xiquets de Vilafranca

Aquest divendres al vespre es va fer a l’Escorxador l’assemblea de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca.

Una acte anual que marquen els estatuts de l’entitat i que serveix per fer balanç de la temporada i plantejar renovacions de junta, i tècnica amb els objectius de futur.

En aquest cas el balanç castellers i econòmic no ha estat positiu. En quan a castells la colla va haver de deixar de sortir a plaça per manca de gent, i això va comportar una manca d’ingressos que ha obligat a la Jove a deixar el seu local del carrer Amàlia i retornar a l’Escorxador com a lloc d’assaig.

Respecte a la renovació s’ha escollit Albert Hill com a cap de colla. El president és Jesús Bonilla i el sots cap de colla, Jaume Falgueres. Dins la junta hi ha també Manel Trias, com a tresorer.

Albert Hill apunta que van anar a l’assemblea la gent que s’estima la colla. Lamenta haver hagut de deixar el local, perquè sempre acostuma a ser un revulsiu per a les colles.

Un dels objectius que s’ha marcat per les primeres setmanes de feina és formar a la gent i recuperar l’esperit de la colla, que la va portar en pocs anys a fer castells de set i mig.

Des de la vessant de resultats castellers Albert Hill es planteja començar amb castells de sis per intentar arribar a recuperar els set pisos a final de la temporada.

Un dels elements que el cap de colla de la Jove considera clau per la recuperació de les construccions és l’aprenentatge del sacrifici que es necessita per aconseguir la regularitat i la tenacitat que fa que els castells es puguin assolir. A l’assemblea de la colla Jove d’aquest divendres passat hi van assistir unes 35 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: